Afhalen niet mogelijk op 24, 27 en 31 December

  Voer- en Drinkbakken

  Artikelen 1 tot 32 van 90 in totaal

  per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Van hoog naar laag sorteren

  Artikelen 1 tot 32 van 90 in totaal

  per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Van hoog naar laag sorteren

  Welke voerbak is Geschikt voor mijn Hond?

   

  Bij WitjesVerzendhuis.com bieden wij u een ruime keuze voerbakken en drinkbakken aan voor de hond. Ons assortiment voerbakken is voornamelijk samengesteld op basis van kwaliteit en praktisch gebruik zoals bijvoorbeeld hygiene. 

  Zo bieden we onder andere een voerbak op standaard aan in 3 verschillende maten. Zeker voor grotere honden is een voer- en drinkbak op standaard zeker aan te raden. Door de hond minder naar beneden hoeft te reiken met zijn/haar hals naar voerbak zal de hond zijn eten rustiger opeten en minder gaan schrokken. Voor de voerbak op standaard bieden wij u teven een Laagste prijsgarantie!

  Voor kleine honden volstaat een RVS voerbak die dichter bij de grond staat. Ook hierin bieden we u diverse modellen aan in verschillende maten, veelal in de vorm van een dinnerset. Om het schuiven van de voer- of drinkbak te voorkomen kunt u kiezen voor een RVS voerbak met een anti-slip laag.

  Voor de fokkers en actieve hondenliefhebbers bieden u tevens nog diverse puppyschotels en puppyschalen aan net als een hand RVS emmertje voor bijvoorbeeld in de bench.

  Kijkt u ook eens bij ons ruime assortiment hondenbenches, vetbedden en puppyrennen.