Afhalen niet mogelijk op 24, 27 en 31 December

    Uw Privacy

    Privacy beleid Witjes Verzendhuis

    Algemeen
    Witjes Verzendhuis gaat zeer vertrouwelijk om met de privacy van alle gebruikers van onze webwinkel. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor u ze aan ons heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Witjes Verzendhuis zal uw vertrouwelijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

    Persoonsgegevens die door ons verwerkt worden
    Witjes Verzendhuis verwerkt uw persoonsgegevens alleen wanneer u gebruik maakt van onze webwinkel en/of wanneer u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij nodig hebben om uw order verwerken:

    -          Voor- en achternaam

    -          Adres

    -          Telefoonnummer

    -          E-mailadres

    Doorgeven van persoonlijke gegevens
    Uw persoonlijke gegevens worden zonder uw nadrukkelijke toestemming niet verder doorgegeven. Hiervan uitgesloten zijn onze partners die wij gebruiken voor de afwikkeling van uw opdracht. De omvang van de gegevensoverdracht beperkt zich tot het minimum. Binnen het kader van het afhandelen van zendingen naar onze klanten geven wij op basis van de door u ingevulde gegevens (naam, adres, eventueel het e-mailadres en/of het mobiele telefoonnummer om de aflevering te kunnen aankondigen en om het afleveradres, indien gewenst, te wijzigen, alsmede andere gegevens die betrekking hebben op de zending) door aan een van onze bezorgdienst partners: DPD, Transmission of Wetra. Verder zijn hiervan uitgesloten de partnerbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de technische afwikkeling van de nieuwsbriefverzending.

    Anonieme informatieverstrekking
    U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke gegevens kenbaar te maken. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Om ons aanbod te verbeteren, evalueren wij slechts statistische gegevens die geen conclusies over uw persoon toestaan.

    Informatieverstrekking, verwerking en gebruik van persoonlijke gegevens
    Wij bewaren persoonlijke gegevens (gegevens over persoonlijk of zakelijk gedrag van een bepaalde of een te bepalen natuurlijke persoon) alleen als u deze persoonlijk aan ons ter beschikking heeft gesteld. De verwerking en het gebruik van uw persoonlijke gegevens dienen ter nakoming en afwikkeling van de verwerking van uw opdracht.

    Gebruik van het emailadres voor de verzending van nieuwsbrieven
    Wij gebruiken uw emailadres onafhankelijk van de contractafwikkeling uitsluitend voor eigen reclamedoeleinden voor het versturen van de nieuwsbrief als u daar nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.

    Nieuwsbrief abonneren (link)
    U kunt de nieuwsbrief op elk moment afzeggen via een link "nieuwsbrief afzeggen" in de nieuwsbrief of door een bericht aan ons te sturen. Onze contactgegevens vindt op de volgende pagina: https://www.witjesverzendhuis.com/klantenservice/contact.html.

    Wij gebruiken uw emailadres onafhankelijk van de contractafwikkeling uitsluitend voor eigen reclamedoeleinden voor het versturen van reclame. Daarbij houden wij ons streng aan de wettelijke regelgeving.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Witjes Verzendhuis bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren de door u ingevulde personalia en adresgegevens hooguit 3 jaar, tenzij u nadrukkelijk toestemming heeft gegeven om de gegevens, bijvoorbeeld voor de nieuwsbrief, te mogen blijven gebruiken.

    Social Plugins van Facebook
    Op onze website wordt gebruikgemaakt van social plugins (‘plug-ins’) van het sociale netwerk facebook.com, dat wordt geëxploiteerd door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS (‘Facebook'). De plug-ins zijn te herkennen aan een Facebook-logo of de toevoeging ‘Facebook Social Plugin’. Wanneer u één dergelijke plug-ins op onze webstie opent, maakt uw browser een directe verbinding met de servers van Facebook. De inhoud van de plug-in wordt door Facebook direct naar uw browser verzonden, die de inhoud in de website insluit.

    Door het insluiten van de plug-in ontvangt Facebook de informatie dat u de betreffende pagina van onze internetsite hebt geopend. Daarvoor wordt het internetadres van de bezochte website (inclusief uw IP-adres) aan een server van Facebook in de VS verzonden en daar opgeslagen. Persoonsidentificatie door Facebook is in de regel niet mogelijk door het dynamische IP-adres dat doorgaans bij het surfen door uw toegangsprovider aan u wordt toegekend. Na publicaties door Facebook worden deze gegevens niet verder verwerkt, niet aan derden doorgegeven en na drie maanden geanonimiseerd, zodat ze niet meer op personen kunnen worden betrokken. Dit geldt niet wanneer u bij een bezoek aan onze website tegelijkertijd bent aangemeld bij Facebook. Dan kan Facebook het bezoek aan uw Facebook-account toeschrijven.

    In het geval u gebruik maakt van 1 van deze plug-ins, bijvoorbeeld de knop ‘Vind ik leuk’ gebruikt of een opmerking schrijft, wordt de betreffende informatie door uw browser rechtstreeks aan Facebook verzonden en daar opgeslagen. Doel en reikwijdte van de verwerking van de gegevens en verdere verwerking en gebruik van de gegevens door Facebook en de daarop betrekking hebbende rechten en instellingsmogelijkheden ter bescherming van uw privacy, vindt u in het privacy beleid van Facebook (http://www.facebook.com/about/privacy/). Wanneer u als Facebook-lid niet wilt dat Facebook via ons gegevens over u verzamelt, moet u zich voordat u onze internetsite bezoekt afmelden bij Facebook.

    Privacybeleid voor het gebruik van Trustpilot klantenbeoordelingen
    Wij gebruiken uw emailadres voor een uitnodiging voor het afgeven van een beoordeling van uw bestelervaring via het Trustpilot beoordelingssysteem als u ons hiertoe uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven,. Verdere informatie over dit systeem vindt u op https://nl.legal.trustpilot.com/end-user-privacy-terms. Deze toestemming kunt u op elk moment herroepen (bijvoorbeeld per email aan info@witjesverzendhuis.com) zonder dat hiervoor bijzondere kosten ontstaan.

    Cookies
    Onze website maakt op meerdere plaatsen gebruik van zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstfiles die aangemaakt worden op uw computer en die worden opgeslagen door uw browser. Wij gebruiken deze cookies om ons aanbod gebruiksvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Cookies zorgen ervoor dat ons systeem uw browser herkent en daardoor kunnen wij u een bepaalde service aanbieden. Cookies bewaren geen persoonlijke gegevens.

    Informatie, rectificaties, blokkering en verwijdering van gegevens
    U heeft op elk moment het recht om gratis informatie op de vragen over uw opgeslagen gegevens en het recht op rectificatie, blokkering en verwijdering van uw gegevens. Neem daartoe contact met ons op. Onze contactgegevens vindt op de volgende pagina: https://www.witjesverzendhuis.com/klantenservice/contact.html.