Afhalen niet mogelijk op 24, 27 en 31 December

  Uw Privacy

  Algemeen 

  Witjes Verzendhuis gaat zeer vertrouwelijk om met de privacy van alle gebruikers van onze webwinkel. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om uw bestelling zo snel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.  Witjes Verzendhuis zal uw vertrouwelijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

  Gebruik van NAW Gegevens

  Witjes Verzendhuis gebruikt uw gegevens die tijdens uw bestelproces door ons verzameld worden om uw bestelling met uiterste zorg te kunnen verwerken en uit te voeren. Om dit bestelproces vlekkeloos te laten verlopen hebben we enkele gegevens van u nodig zoals een e-mailadres, een factuuradres en een leveringsadres. Ook vragen we uw telefoonnummer tijdens het bestelproces zodat we telefonisch met u kunnen overleggen wanneer er zich onverhoopt veranderingen en/of wijzigingen hebben voorgedaan.

  Daarnaast zullen we u met uw toestemming één of tweemaal per maand via de e-mail op de hoogte houden van acties en aanbieding en belangrijke wijzigingen binnen de webwinkel. Wanneer u hier geen prijs op stelt  kunt u dit aangeven via de e-mail en wordt u uitgeschreven op onze nieuwsbrief.

  In uw Witjes Verzendhuis account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en factuur- en afleveradres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. U kunt ten allen tijden online inloggen in uw account om wijzigingen aan te brengen aan uw persoonlijke gegevens.

  Overige

  Witjes Verzendhuis gebruikt uw vertrouwelijke gegevens alleen voor het snel en correct afhandelen van uw bestelling en verkoopt vanzelfsprekend uw gegevens niet aan derden. De werknemers van Witjes Verzendhuis en derde partijen waarmee Witjes Verzendhuis samenwerkt (GLS Transport & Betaalprovider) zijn verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

  Witjes Verzendhuis weet het vertrouwen dat u ons geeft op juiste wijze te waarderen en belooft u vertrouwelijk om te gaan met persoonlijke gegevens. Uw gegevens zijn dus veilig bij ons!