Afhalen niet mogelijk op 24, 27 en 31 December

  Over Witjes Verzendhuis

  Pand Witjes Verzendhuis 1

  Pand Witjes Verzendhuis 3
  Pand Witjes Verzendhuis 4

  In 1987  begonnen Hans en Rita Witjes hun eerste dierenwinkel in Brabant waarna er als snel een tweede dierenwinkel bij geopend werd. Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en dus besloten Hans en Rita hun dierenwinkels te verkopen en naar Drenthe te verhuizen. Van hieruit is Witjes Verzendhuis ontstaan zoals u het bedrijf nu kent.

  Vanuit een loods achter huis werden al snel de eerste dierbenodigdheden, met name hondenbenches, per post verzonden. Een website was er destijds nog niet en online winkelen bestond in 1999 nagenoeg ook nog niet. Onze klanten bestelden de hondenbenches en andere benodigdheden voor de hond meest per telefoon. Onder fokkers en hondenliefhebbers werd Witjesverzendhuis al snel een bekende naam. Vanaf 2003 konden onze klanten ook hun bestelling plaatsen in onze eerste webwinkel.

  Inmiddels zijn we bijna 15 jaar verder en uitgegroeid tot één van de toonaangevende online dierenwinkels van Nederland en Belgie. Het grootste deel van ons assortiment importeren we wereldwijd zelf en de producten die wij niet zelf importeren kopen we alleen in middels grote partijen, waardoor wij onze klanten op het overgrote deel van ons assortiment groothandelsprijzen kunnen bieden!

  Inmiddels was het tijd geworden onze vertrouwde website te vernieuwen en aan te passen aan de eisen van nu. Zie daar! Een nieuwe website staat voor u klaar met alle gemakken van dien. Natuurlijk met een nog uitgebreider assortiment en onze vertrouwde lage prijzen!

  Per september 2013 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Charles Darwinstraat 13 in Emmen. Ons nieuwe pand beschikt over een magazijn van maar liefst 8000 m2. Ons tweede magazijn bevindt zich om de hoek aan de Vitus Beringstraat en beslaat ook nog eens 1500 m2. 

  Tegenwoordig werken we iedere dag met een team van 15 mensen die uw bestellingen met zorg verwerken, afhandelen en inpakken. Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk in goede staat bij u thuis te bezorgen!

  Wij proberen u en onze andere klanten zo goed mogelijk te informeren in de webwinkel over onze producten, de kosten en voorwaarden. Desalniettemin kunt u nog steeds vragen hebben waarop u het antwoord niet kunt vinden op onze website. In dit geval willen wij u van harte uitnodigen om even contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. Zij helpen u graag verder!