Lijnen & Halsbanden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke Riem of Halsband is het meest geschikt voor mijn Hond?

 

WitjesVerzendhuis.com biedt u een grote diversiteit aan hondenriemen en hondenhalsbanden. Denk hierbij aan leren hondenriemen, nylon hondenriemen, hondentuigen, halskettingen of bijvoorbeeld Flexi rollijnen. Maar welke is nu het meest geschikt voor uw hond?

Uiteraard is dit afhankelijk van meerdere factoren. U moet hierbij denken aan het formaat van de hond, trekt uw hond heel erg aan de lijn of juist niet en wat is uw woonomgeving? In een woonwijk waar de hond niet of nauwelijks losloopruimte geboden krijgt kan een Flexi Rollijn een uitkomst bieden zodat uw hond toch voldoende bewegingsvrijheid heeft tijdens de wandeling. Voor grote en sterke honden is een stevige leren hondenriem of politielijn in combinatie met een slipketting wellicht de beste optie.

Voor honden die extreem veel en hard trekken aan de looplijn biedt een hondentuigje wellicht de beste uitkomst. Een tuig zorgt ervoor bij uw hond dat hij/zij minder gaat trekken aan de riem. Voor pups en jonge honden hebben we speciale puppyriemen, puppyhalsbanden en puppytuigjes.

Speciale lijnen en Riemen

 

Buiten de reguliere hondenriemen en halsbanden biedt WitjesVerzendhuis.com u ook nog diverse speciale lijnen aan zoals aanleglijnen in diverse lengtes als dan niet in combinatie met een metalen aanlegpen. Erg handig wanneer u geen omheinde tuin heeft of wanneer uw hond bijvoorbeeld mee gaat naar de camping. Ook voor een mooie showlijn of een lange dressuurlijn voor de hond bent u bij ons op het juiste adres

Kijk ook eens bij ons ruime assortiment voerbakken en drinkbakken voor de hond. Ook voor een hondenmand of lekker comfortabel hondenkussen kunt u bij ons te kust en te keur.

Beay & Bess
Topmast
Strong
PetStore
Comfortbay
Kong