Hondenkleding

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom hondenkleding?

 

De reden om te kiezen voor een hondenjasje of hondentrui kan heel erg uiteenlopend zijn. Zo vindt de één het gewoon leuk om zijn of haar hond op een modieuze wijze aan te kleden, maar daarnaast hebben hondenkleertjes ook een functionele rol. Zeker in het najaar en de winter wanneer het buiten kouder is biedt hondenkleding een lekkere comfortabele warmte!

WitjesVerzendhuis.com biedt u een zeer groot assortiment hondenkleding aan in vele soorten en maten. Niet in alleen hondenjasjes en hondentruitjes heeft volop keuze, maar ook in regenjassen, reflecterende hesjes en zwemvesten voor honden is de keuze enorm.

Maatvoering Hondenkleding

 

Hoe bepaal ik nu de juiste maat van de hondenkleding voor mijn hond? Dit bepaalt u door het volgende te doen...

Alle hondenkleding van is ingedeeld in verschillende maten. Voor de meeste kleding geldt dat deze beschikbaar is in de maten 26, 30, 34, 38, 42 en 46 (en soms nog groter)

Deze maten staan voor de lengte van de rug van de hond. U kunt de maat van uw hond opmeten door te meten vanaf het einde van de nek tot het begin van de staart. Het aantal centimeters dat u meet is gelijk aan het formaat kleding dat u voor uw hond moet bestellen.Wanneer het gaat om een tussenmaat raden wij u aan om een maatje groter te nemen. Dit zit voor de hond prettiger dan wanneer de hondenjas te strak zou zitten. Mocht u desondanks toch een verkeerd formaat hondenjas hebben besteld dan kunt u deze altijd gefrankeerd retour sturen en ruilen voor de juiste maat.

Neem ook eens een kijkje bij onze afdeling Hondenspeelgoed en Hondenbenches. Ook alles op het gebied van hondenverzorging bieden wij ruimschoots aan.

Beay & Bess
Topmast
Strong
PetStore
Comfortbay
Kong