Hondenspeelgoed

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 369

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 369

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welk Speelgoed is Geschikt voor mijn Hond?

 

De keuze in hondenspeelgoed is tegenwoordig oneindig en ook Witjes Verzendhuis heeft een zeer groot assortiment hondenspeeltjes. Deze hondenspeeltjes hebben we onder verdeeld in diverse categorieen, zoals bijvoorbeeld ballen, KONG speelgoed, flostouwen, latex speelgoed, intelligentie speelgoed en nog veel meer.

Probeer bij de keuze van hondenspeelgoed rekening te houden met het karakter en gedag van uw hond. Voor een hond die veel en graag bijt raden wij bijvoorbeeld geen pluche of latex speelgoed aan, maar juist meer KONG speelgoed of flostouwen. Pups en jonge honden kunnen in principe met alle soorten speelgoed uit de voeten, al dient u er wel rekening mee te houden dat pups rond een leeftijd van 3 tot 6 maanden doorgaans meer kauwen en knagen dan normaal. Dit heeft te maken met het feit dat ze hun melktandjes (puppy tandjes en kiezen) verruilen voor hun volwassen gebit. Dit proces zorgt bij veel honden vaak voor jeuk en extra bijtdrang.

Verveelt uw hond zich snel? Probeer eens één van de intelligentie spellen voor honden uit. U verstopt op diverse manieren een beloningssnoepje waardoor uw hond echt aan de slag moet om deze te kunnen bemachtigen. Als dit dan lukt is zijn beloning het snoepje.

Vergeet ook niet om nog wat heerlijke hondensnacks mee te bestellen en kijk ook eens bij de vetbedden! Deze zijn ideaal voor zowel oudere honden als pups!

Beay & Bess
Topmast
Strong
PetStore
Comfortbay
Kong