Vet Bed

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 250

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 250

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Vetbed eigenlijk precies?

 

Vet bed is een geweven stof dat aanvoelt als een heerlijke warme vacht van wol. Vet bed is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren en is verkrijgbaar met een anti-slip achterzijde en zonder een anti-slip achterzijde. (Vet bed Strong met Groene Rug is zonder anti-slip). Wij krijgen vet bed aangeleverd op rollen van 15 tot 20 meter lang en snijden dagelijks het Vet Bed voor u in diverse vaste maten. Uiteraard is het ook mogelijk een hele rol vet bed aan te schaffen bij ons.

Het grote voordeel van VetBedden is dat ze een enorm absortberende werking hebben, heerlijk warm aanvoelen en bovendien snel en eenvoudig te wassen zijn. Fokkers en vele hondenliefhebbers  zijn inmiddels al vele jaren overtuigd van het gemak en de voordelen van Vet Bedden en steeds meer mensen zien de voordelen van Vet Bedden in. Behalve dat ze gemakkelijk en praktisch zijn, zijn Vet Bedden in verhouding ook erg goedkoop! Ook het gebruik van vetbed in een bench is dus zeer zeker aan te raden, zeker wanneer uw hond en/of pup (nog) niet zindelijk is. Bovenal, de honden zelf zijn er gek op! Het voelt lekker warm aan, maar zeer zeker ook weer niet te warm.

Witjes Verzendhuis biedt u vetbed aan in ruim 30 verschillende kleuren. Op dit moment is Witjes Verzendhuis marktleider in de Benelux als het gaat om vetbedding.

Tot slot bieden wij u nog Eco Vet Bed aan. Dit is de budgetvariant binnen het segment vetbed. De kwaliteit is prima, maar het is wat dunner dan onze reguliere Vet Bedden.

Kijkt u ook eens bij ons ruime assortiment hondenmanden, hondenkussens en hondenbenches!

Beay & Bess
Topmast
Strong
PetStore
Comfortbay
Kong