Reisbench & Autobench

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Autobench | Autokennel

 

Voor de veiligheid van u, uw hond en uw mede-weggerbuikers is het belangrijk dat uw hond veilig vervoert wordt tijdens een autorit. Hiervoor zijn enkele goede oplossingen te bedenken en één van de meest gebruikte is de autobench of autokennel. Uw zit tijdens de autoreis in een speciale bench die qua afmetingen en vormen zo is gemaakt dat deze in de kofferbak van uw auto past. (uiteraard afhankelijk van het type auto).

Het is aan te raden om de bodem van de autobench te voorzien van een stuk vetbed met anti-slip. Dit voelt prettig aan voor uw hond waardoor zijn autoreis een stuk comfortabeler wordt. Bovendien is vetbed voor u snel en eenvoudig uit te wassen.

Wilt u het gebruik van een hondenbench kunnen combineren voor zowel thuis als in de auto dan is een normale hondenbench verzinkt (of zwart) ook nog een optie. Dit zal echter afhangen van de beschikbare ruimte in uw auto.

Moet uw hond per vliegtuig vervoerd worden, dan voldoet een normale autobench niet aan de internationale voorwaarden en heeft u speciale transportbox voor Honden nodig die voldoet aan allerlei eisen.

Beay & Bess
Topmast
Strong
PetStore
Comfortbay
Kong