Kennelpanelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kennelpanelen met Spijlen

Binnen de kennelpanelen met spijlen zijn soorten panelen verkrijgbaar, namelijk met een ruimte tussen de panelen van 5 cm en een ruimte tussen de panelen van 8 cm. Voor kleinere honden zijn de kennelpanelen met 5 cm spijlruimte aan te raden net als voor grotere honden waarbij met enige regelmaat onderling dominantie en/of akkefietjes zich voordoen.

Voor vele rassen voldoen de kennelpanelen met 8 cm spijlruimte doorgaans ook uitstekend. Wanneer u twijfelt over uw keuze neemt u dan geheel vrijblijvend even contact op met onze vriendelijke klantenservice. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen u graag verder!

Bekijkt u ook eens bij onze hondenhokken.

Hondenkennel Gaaspanelen

Naast de normale spijlen panelen verkoopt WitjesVerzendhuis.com ook al jaren prachtige stevige gaaspanelen. Voor hele kleine en/of onderling agressieve honden biedt een gaaspaneel nog meer bescherming voor de honden. Daarnaast worden gaaspanelen ook veelvuldig gebruikt om grote kattenrennen te maken, want ook hiervoor zijn deze gaaspanelen meer dan geschikt. Ook zijn de gaaspanelen nog inzetbaar voor bijvoorbeeld grote stevige buitenvolieres.

Vergeet u niet nog wat lekkere hondensnacks mee te bestellen!

Beay & Bess
Topmast
Strong
PetStore
Comfortbay
Kong