Afhalen niet mogelijk op 24, 27 en 31 December

  Krabpalen tot 60% KORTING

  Artikelen 1 tot 32 van 114 in totaal

  per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  Van hoog naar laag sorteren

  Artikelen 1 tot 32 van 114 in totaal

  per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  Van hoog naar laag sorteren

  Waarom een krabpaal?

  Witjes Verzendhuis biedt u een groot assortiment krabpalen en krabmeubels gevarieerd van hele kleine krabpalen tot hele grote krabpalen voor grote en zware katten. De meeste kattenliefhebbers zullen beamen dat een degelijke krabpaal onmisbaar is in huis, zeker wanneer u nog (een) jonge kitten(s) heeft. Katten zetten heel willekeurig hun scherpe nageltjes overal in en een krabpaal moet er voor zorgen dat dit niet meer gebeurt.

  Welke krabpaal heb ik nodig?

  Het type en/of formaat krabpaal dat u nodig heeft is afhankelijk van meerdere factoren waaronder het gedrag van uw kat. Veel katten vinden het prettig om te klimmen en te slapen op een hoger gelegen plaats. Als uw kat dit ook prettig vindt dan raden wij u aan te kiezen voor een grotere krabpaal met bijvoorbeeld één of meerdere slaapplaatsen, ligmandjes of handmandjes.

  Is uw kat niet zo'n klimmer maar krabt hij wel zijn nageltjes graag overal aan, dan volstaat een kleine tot middelgrote krabpaal in eerste instantie ook. Deze krabpalen bieden namelijk wat ze moeten bieden en dat zijn namelijk sisal palen waartegen de katen zijn nageltjes kan krabben. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een krabplank, deze zijn doorgaans nog kleiner.

  Ook voor kattenluiken en heerlijke kattenmandjes bent u bij Witjes Verzendhuis goed. Altijd de laagste prijs!!