Afhalen niet mogelijk op 24, 27 en 31 December

  Onzichtbare Omheining

  2 artikel(en)

  per pagina

  Van hoog naar laag sorteren

  2 artikel(en)

  per pagina

  Van hoog naar laag sorteren

  Waarom een Onzichtbare Omheining voor Honden?


  Onzichtbare omheining voor Honden - Om de gehele tuin een hek plaatsen is doorgaans een dure aangelegenheid, zeker wanneer je een grote tuin hebt. Toch is het belangrijk dat je hond op zijn erf of in zijn tuin blijft. Je wilt immers voorkomen dat je hond wegloopt en mogelijk zoek raakt of zelfs onder een auto komt met alle risico's van dien.

  Een onzichtbare omheining biedt de uitkomst! Witjes Verzendhuis biedt diverse Omheiningssystemen voor Honden, zoals een draadloze omheining op basis van draad en vlaggetjes om een gebied voor te markeren voor de hond. De duurdere variant van de onzichtbare omheining van Petsafe werkt op basis van een zender die een  elektrostatische correctie geeft aan de hond wanneer deze het grensgebied overschrijdt. Het is dus bij deze variant niet nodig om enkele honderden of zelfs ruim een kilometer draad in te graven, de zender regelt alles automatisch.

  Heb je vragen over de aanschaf van een draadloze omheining voor uw hond(en)? Twijfel niet en neem gerust contact op met één van onze medewerkers en wij helpen je verder!