Afhalen niet mogelijk op 24, 27 en 31 December

  Manden-Banken-Stretchers

  Artikelen 65 tot 74 van 74 in totaal

  per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Van hoog naar laag sorteren

  Artikelen 65 tot 74 van 74 in totaal

  per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Van hoog naar laag sorteren

  Welke Hondenmanden zijn er verkrijgbaar?

   

  Bij Witjes Verzendhuis vindt je altijd een breed assortiment goedkope hondenmanden tegen de laatste prijs! Door de eigen import van Rieten Hondenmanden, Luxe Hondenmanden, Leren Hondenmanden en Kunststof Hondenmanden snijden wij alle tussenschakels er tussen vandaan en kunnen wij altijd de allerscherpste prijzen bieden aan jou als klant

  Welke (Maat) Hondenmand moet ik kiezen?

   

  Welke hondenmand voor jou en je hond de beste keuze is hangt af van meerdere factoren waaronder het formaat van de hond, maar ook de leeftijd van de hond. Ondanks onze maattabel, die je helpt bij het kiezen van het juiste formaat hondenmand, kan het zijn dat je toch twijfelt of je de juiste keuze maakt. Neem in dat geval even contact op met één van onze medewerkers op de klantenservice en wij zullen je verder helpen en adviseren bij de keuze van je hondenmand.

  Ook voor een hondenkussen , rieten hondenmand of lekkere warme hondendekens bent u bij ons op het juiste adres! Een echte aanrader zijn onze vetbedden in diverse soorten! Vetbedden worden erg veel gebruikt door fokkers, ze zijn bijzonder praktisch aangezien ze makkelijk uitwasbaar zijn.